Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsepiercing af 14 karat guld med flad top

Lagerstatus: Ikke på lager

159,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet længere oppe på siden finder du en elegant næsepiercing, som er lavet af 14 karat guld. Næsepiercinger er ofte et meget feminint smykke, hvilket også er gældende for dette smykke. Du kan vælge mellem flere forskellige udgaver af smykket, f.eks. en 14 karat hvidguldsudgave, hvor hele smykket er lavet af 14 karat hvidguld. På toppen af smykket sidder der en lille top, som er blevet slået flad så den derved ligger helt fladt på din næse når smykket sidder i dit piercinghul. Toppen måler 3 mm. i diameter, dvs. smykket sidder meget diskret og elegant i din næsepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-185
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med flad top
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.