15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsepiercing af 14 karat guld med firkantet sten-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

219,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Nogle gange skal det bare lyse langt væk af luksuriøs elegance, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design - og det er lige præcis de krav, som dette super elegante næsesmykke opfylder. Her får du nemlig en fantastisk flot næsepiercing, af ægte 14 karat guld, fra inderst til yderst. Du har mulighed for at vælge mellem den klassiske gyldne guldvariant, og den blanke hvidgulds-model, med det lækre stilrene look.

Smykket er udformet som en næsestav, der bøjer på midten. Kend den på "knækket," som man siger, men i dette tilfælde, giver det lille knæk dig en masse praktiske fordele. Smykket er stadig forholdsvis nemt og hurtigt at sætte i samt tage ud, men sidder bedre fast end en almindelig næsestav, på grund af det stratetiske velplacerede knæk på staven. Samtidig giver dette unikke design dig også et smykke, som ikke har nogle stikkende dele på indersiden.

Vælg frit mellem de to guldvarianter, som begge fås med tre forskellige farver sten. Der er den klare sten, som er perfekt til dig der planlægger, at bruge smykket ofte, og til mange forskellige outfits og anledninger. Du kan dog også få dette søde næsesmykke med enten en pink eller turkis sten, som giver hele herligheden, ekstra meget blikfang. Valget er dit, og hvis du skynder dig at bestille smykket allerede i dag, er denne dejlige næsepiercing af guld, snart det samme.

Detaljer
NavnNæsepiercing af 14 karat guld med firkantet sten
SKUNose-146
Kampagne-15%
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL-formet
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
Kuglestørrelse2 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsepiercing af 14 karat guld med firkantet sten
Din bedømmelse
Næsepiercing af 14 karat guld med firkantet sten