Næsepiercing af 14 karat guld med firkantet sten

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange skal det bare lyse langt væk af luksuriøs elegance, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design - og det er lige præcis de krav, som dette super elegante næsesmykke opfylder. Her får du nemlig en fantastisk flot næsepiercing, af ægte 14 karat guld, fra inderst til yderst. Du har mulighed for at vælge mellem den klassiske gyldne guldvariant, og den blanke hvidgulds-model, med det lækre stilrene look.

Smykket er udformet som en næsestav, der bøjer på midten. Kend den på "knækket," som man siger, men i dette tilfælde, giver det lille knæk dig en masse praktiske fordele. Smykket er stadig forholdsvis nemt og hurtigt at sætte i samt tage ud, men sidder bedre fast end en almindelig næsestav, på grund af det stratetiske velplacerede knæk på staven. Samtidig giver dette unikke design dig også et smykke, som ikke har nogle stikkende dele på indersiden.

Vælg frit mellem de to guldvarianter, som begge fås med tre forskellige farver sten. Der er den klare sten, som er perfekt til dig der planlægger, at bruge smykket ofte, og til mange forskellige outfits og anledninger. Du kan dog også få dette søde næsesmykke med enten en lyserød eller turkis sten, som giver hele herligheden, ekstra meget blikfang. Valget er dit, og hvis du skynder dig at bestille smykket allerede i dag, er denne dejlige næsepiercing af guld, snart det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-146
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med firkantet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.