Måneformet ring med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 59,00 DKK

Nu kun: 41,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser på billedet herover er perfekt til brug i en daith. Ringen består af en måneformet ring, som er åben i toppen. Mit på månens indvendige bue sidder endnu en lille måne, som omkranser en sten. Stenen har alt efter hvilken materialefarve du vælger, en forskellig farver. F.eks. kan du vælge den blanke model i flere forskellige farver, hvorimod den sorte kun findes med en klar sten.

Ringen er lavet af kirurgisk stål og den mindre måne af messing. Ringen har efterfølgende fået en PVD belægning, som holder bedre end andre almindelige belægninger, hvor farven hurtigt kan slides af efter kort tids brug.
Ringen har en tykkelse på enten 1,0 eller 1,2 mm. som er meget almindeligt for de fleste ørepiercinger. Smykket kan naturligvis bruges i andre piercinger hvor anatomien tillader det. Højden på ringen er ca. 13 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-146
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Måneformet ring med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.