SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Labret af titanium med push-in blomst af sten

219,00 kr
På lager

En labret er lidt af et alsidigt smykke, da det kan bruges i forskellige piercinger.

Pga. den plade der sidder i bunden af smykket, er den perfekt i en læbepiercing, da der så ikke er en kugle der slå mod tænderne. Pladen gør at pladsen der skal bruges er minimal. Samtidig er pladen kun 2,5 mm i diameter og 0,8 mm tyk, så det er ikke en stor plade. Ligeledes er smykket også velegnet til ørepiercinger, specielt tragus, da der i øreindgangen ikke skal sidde en stor klodset kugle. Her er pladen igen ideel. Men som sagt kan den også bruges til andre ørepiercinger som helix, forward helix eller bare i øreflippen.

Smykket er lavet af titanium, som er det pierceren også bruger når du bliver piercet. Du kan derfor anvende dette smykke som et førstegangssmykke. Det er lidt mere spændende at bruge et smykke med en dekoration i stedet for et simpelt design som en kugle uden sten jo er.

Fronten består af syv små sten, hvor de tilsammen udgør en lille blomst. En smuk blomst med seks blade og en centersten. Du kan her selv vælge farven på stenene. Bag på blomsten er der påmonteret en lille stift. Stiften fungerer som lås på smykket. Stiften trækkes blot ud af staven, staven sættes i din piercing og fronten med stiften presses ind igen. Stiften sidder dermed i spænd inde i staven. Tager du den ud og ind mange gange, vil du måske opleve at det bliver lettere og lettere med tiden. Men bare rolig, du kan let gøre låsen "stærk" igen, ved at sætte stiften halvt ind i staven og bruge stavens åbningshul som kant til at bukke stiften lidt, så knækket på stiften bliver større og spændet inde i staven dermed bliver kraftigere.

Blomsten måder ca. 5 mm i diameter og staven er 1,2 mm tyk og 8 mm lang.

Detaljer
NavnLabret af titanium med push-in blomst af sten
SKULabret-81
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypePush-In
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Længde8 mm.
MaterialeTitanium
FarveBlank
StentypeKubisk zirkonia
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret af titanium med push-in blomst af sten
Din bedømmelse
Labret af titanium med push-in blomst af sten