Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

229,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en næsepiercing som du selv er med til at bestemme hvor den skal "knække" og hvordan bøjningen på staven skal være.
Oveni det, er smykket lavet af 14 karat guld, som er et fantastisk materiale at bruge i sine piercinger. Du kan her både vælge mellem 14 karat almindelig guld, eller 14 karat hvidguld. Altså er der noget til enhver smag.

Næsepiercingen findes i forskellige længder, og med et lille værktøj, såsom en lille tang eller lignende, er det ingen sag at bukke staven på det helt rigtige sted, så den kommer til at passe helt perfekt lige til din piercing. I toppen af staven sidder der på alle modeller, en lille klar sten, som holdes fast med fire små fangarme. På den måde er stenen dækket mindst muligt. Dette er med til at give smykket et klassisk og tidsløst design.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-65
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.