Endeløs ring af 14 karat guld med hængsel og opaler på siden

Lagerstatus: På lager

729,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser herover, er en såkaldt endeløs ring. Det lyder som om den ingen ender har, men det er ikke helt sandt, for ellers vil den være svær at få i. Det betyder blot, at når ringen er lukket, så er enderne ikke lige til at lokalisere pga. den måde den lukker på. En lille del af ringen kan nemlig åbnes, som du også kan se på billedet herover. Den del er hæftet til resten af ringen ved hjælp af et lille hængsel, så den kan vippe op og ned. Du åbner og lukker ringen ved at trække let i modsatte ende af hængslet samtidig med at du holder fast i ringen. På den måde kommer den lille knop, som sidder i enden af baren ud af enden på ringen. Det skal måske lige prøves et par gange inden teknikken er der.

Ringen er lavet af 14 karat guld - Her vælger du selv om det skal være den almindelige gule guld eller om du vil gå med den nærmeste hvide hvidguld. Begge varianter indeholder ligemeget guld. Du skal samtidig tage stilling til diameteren på ringen, som naturligvis skal passe til det du nu skal bruge den til.

Ringen gør sig godt i både ørepiercinger og næsepiercinger. Måske ikke i septum, da opalerne så vil pege nedad. Opalerner er i øvrigt ikke rigtige opaler, da disse er for skrøbelige til smykkebrug. I stedet er der anvendt syntetiske opaler, som er meget mere modstandsdygtige - Her vil kun en kender kunne se forskellen.

Ringens trådtykkelse er 1,2 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-149
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Endeløs ring af 14 karat guld med hængsel og opaler på siden
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.