Labret af 14 karat guld med opalsten

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Farvespillet i en opalsten er altid fantastisk at se på - når stenen så bliver kombineret med 14 karat guld, så har du en vinderkombination. Smykket her er lavet af PTFE og toppen af smykket er lavet af 14 karat guld. Her kan du blandt andet også få smykket i en 14 karat hvidguld udgave.

PTFE er et utroligt lækkert materiale da det er meget fleksibelt, så får smykket et slag vil det give efter og bøje sig. Derved kan du skåne tænder, tandkød osv., alt efter, hvor du bruger din labret henne.

På toppen af smykket sidder der som sagt en opalsten. Denne sten kan du selv vælge farven på - se hvilke farver der er tilgængelige i kassen lidt længere oppe på siden. Opalstenen er en syntetisk sten, det er dog ikke til at se på den - stenene er mindst lige så skøn, som hvis det havde været en ægte opalsten. Du sparer dermed også et stort hul i pengepungen med denne sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-114
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.