Buet stav med centersten i flere farver

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne buet stav får du et smykket der meget iøjnefaldende med sin store funklende centersten, som du også selv kan vælge farven på. Stenen sidder på en rund plade af messing, der er blevet belagt for at matche staven den sidder på. Stenen kan du som sagt selv vælge farven på, den kommer blandt andet med en turkis sten. Tag et kig i kassen for at se farveudvalget på stenen. Udover centerstenen, så sidder der også en masse klare sten rundt om den - disse sten vil altid være klare.

Den buede stav på smykket er lavet af kirurgisk stål, og er belagt ligesom pladen af messing, hvor stenene sidder på. Så hvis du eksempelvis vælger en guld udgave, så er både staven, messingdelen og bundkuglen belagt med 14 karat guld - så der stiger eksklusiviteten af smykket lige en smule.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-83
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Bundkugle 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med centersten i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.