Brystpiercing med krone og hjerteformede sten

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Brystpiercingen på billedet herover, er lavet af kirurgisk stål og er beregnet til at gå vandret igennem ens brystpiercing. Staven er 1,6 mm. tyk og afstanden mellem hjerterne er ca. 14 mm. så der bør være plads nok til at der kan sidde en brystvorte.

Staven vil, uanset hvilken farve du vælger, altid være blank. Det er udelukkende farven på kronen samt stenene der er forskellen på dette smykke. Også målene vil være 100% identiske uanset valg. Hjerterne og kronerne der sidder i hver side måler ca. 10 mm. i højden og hele smykkets længde er ca. 25 mm. Kronerne samt det metal der omkranser hjerterne er lavet af messing, som efterfølgende er blevet belagt med en af de tre forskellige farver. Ved den sølvfarvede model er der anvendt rhodium og ved de to andre er der anvendt 14 karat bladguld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-110
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med krone og hjerteformede sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.