Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med stænkpletter og skruegevind

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er den helt rette tunnel til dig som elsker spræl og farver i dine stretching smykker. Denne fede tunnel er lavet af kirugisk stål og fås i mange forskellige størrelser og farver, lige fra 3 mm. i diameter og helt op til 16 mm. Den flotte tunnel er designet så det ser ud som om en malerpensel med alverdens farver lige er rystet hen over smykket engang. De flotte stænkpletter er holdt i farver som alle komplimenterer hinanden rigtig godt rent farvemæssigt.

Denne tunnel er lavet med høje kanter i begge ender så man er sikker på den sidder godt fast i øret. Den indvendige dybde fra kant til kant er 6 mm. mens den fulde dybde af smykket er 10.5 mm. Den flotte tunnel er naturligvis lavet med skruegevind i den ene ende, så den er både nem og praktisk at få i og ud. Du skruer ganske enkelt blot den ene ende af og fører din tunnel gennem øret, hvorpå du skruer den på igen og så sidder smykket som det skal. Ret meget nemmere bliver det ikke.

Skynd dig at bestil en af de flotte farverige tunnels allerede i dag og vær sikker på at skabe opmærksomhed så snart du får dine nye tunnels sat i ørerne.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-109
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med stænkpletter og skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.