SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Tunnel med stænkpletter og skruegevind

79,20 kr Fra 99,00 kr
På lager

Her er den helt rette tunnel til dig som elsker spræl og farver i dine stretching smykker. Denne fede tunnel er lavet af kirugisk stål og fås i mange forskellige størrelser og farver, lige fra 3 mm. i diameter og helt op til 16 mm. Den flotte tunnel er designet så det ser ud som om en malerpensel med alverdens farver lige er rystet hen over smykket engang. De flotte stænkpletter er holdt i farver som alle komplimenterer hinanden rigtig godt rent farvemæssigt.

Denne tunnel er lavet med høje kanter i begge ender så man er sikker på den sidder godt fast i øret. Den indvendige dybde fra kant til kant er 6 mm. mens den fulde dybde af smykket er 10.5 mm. Den flotte tunnel er naturligvis lavet med skruegevind i den ene ende, så den er både nem og praktisk at få i og ud. Du skruer ganske enkelt blot den ene ende af og fører din tunnel gennem øret, hvorpå du skruer den på igen og så sidder smykket som det skal. Ret meget nemmere bliver det ikke.

Skynd dig at bestil en af de flotte farverige tunnels allerede i dag og vær sikker på at skabe opmærksomhed så snart du får dine nye tunnels sat i ørerne.

Detaljer
NavnTunnel med stænkpletter og skruegevind
SKUTunnel-109
LukketypeEksternt gevind
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10.5 mm.
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel med stænkpletter og skruegevind
Din bedømmelse
Tunnel med stænkpletter og skruegevind