Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tungepiercing med lille blomst

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange er det bare det simple som er det smukkeste og det er denne supersøde tungepiercing af massiv kirurgisk stål, et rigtig godt eksempel på. Smykket her er strømlinet og stilrent med sit all-over blanke look og den simple lille blomst, som vil være den synlige del på din tunge.

Selv om smykket her er lavet af 100 % kirurgisk stål, som er et både stærkt og slidstærkt materiale, så har du dog også mulighed for at få det leveret med en stav af titanium i stedet. Titanium er det reneste materiale der findes og det bruges af samme grund også til implantater i kroppen i kirurgisk regí. Hvis du f.eks. har store problemer med allergi, så vil titanium være det sikre valg for dig.

Ud over valg af materiale har du naturligvis også mulighed for selv at vælge længden på din tungepiercing. Modellen lagerføres i mange forskellige længder så du har mulighed for at få dig et smykke, der passer perfekt til lige præcis din tunge.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-29
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Kuglestørrelse 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med lille blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.