Ring med kors af sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du er klikket ind på her, og som du kan se på billedet lidt længere oppe på siden er en utroligt smart ring. Den kan ikke blot bruges et sted, men mange forskellige steder på kroppen, hvis blot målene tillader det. Den kan eksempelvis sidde som en flot næsepiercing, eller som en fængende ørepiercing. Placeringen er helt op til dig, du skal bare lige have målene på smykket i tankerne når du overvejer placeringen.

Smykket er lavet af messing og måler 0.8 mm. i trådtykkelse, samt 8 mm. i diameter. Den er blevet belagt med Platinum, hvis du vælger den blanke udgave, eller 14 karat guld, hvis du vælger en af de to guld modeller. Som du nok allerede har lagt mærke til, så sidder der også et flot kors på fronten af smykket. Dette kors er blevet besat med seks små sten - disse sten kan du vælge farven på. Du kan blandt andet få ringen med klare sten på korset, eller med sorte sten på korset.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-135
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 8 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med kors af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.