15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Pileformet brystpiercing-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

69,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Lad Amors pil ramme dig lige over hjertet med denne ultra fede brystpiercing, som er designet i et helt unikt look. Pilen ser virkelig fiks og fræk ud når den sidder i din nipple, som om dit bryst vitterligt har været i skudlinjen mens amor var igang med sin bue og pil. Du bestemmer selv om smykket skal vende med pilespidsen ud eller indad, da smykket kan vende begge veje, men hvis du vender det indad, peger pilen selvfølgelig mod hjertet.

Den pileformede brystpiercing er lavet af kirurgisk stål men fås også i en sort samt en guldfarvet udgave, der begge har fået en flot belægning udenpå det blanke stål. Den blanke udgave er altså den klassiske model som er udført i ren kirurgisk stål, mens den guldfarvede variant har et mere elegant præg og den sorte model vil være den som skaber mest blikfang, hvis det altså er det du går efter.

Men uanset hvilken farve du vælger, er designet det samme unikke pilemotiv som kan rumme flere fede symbolikker, alt afhængig af hvad betydning man selv tillægger smykket. Men måske synes du bare pilen er et cool og særpræget motiv som du gerne vil udsmykke dit bryst med og så er det bare med at vælge din foretrukne farve og få bestilt den frække lille pil allerede i dag.

Detaljer
NavnPileformet brystpiercing
SKUNipple-49
Kampagne-15%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNipplestav
PlaceringNipple
Længde14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde29 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pileformet brystpiercing
Din bedømmelse
Pileformet brystpiercing