Ørepiercing med 3 blomster af sten på række

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette piercingsmykke er ideelt til brug i helix, som du også kan se på modellen på produktbilledet herover. De tre blomster som er på fronten af staven, buer nemlig en smule, så de, alt efter placering, følger ørets kant. Fronten måler ca. 12 mm. fra blomst til blomst og består af 3 små fembladede blomster. Blomsterne kan vælges i tre forskellige farver - Det er udelukkende farven der er forskellen på de tre modeller. Alt andet er ens.

Staven er ca. 6 mm. lang og 1,2 mm. tyk, som er de mest anvendte mål til ørepiercinger. For enden af staven sidder en 4 mm. låsekugle. Alt bortset fra fronten med blomsterne er lavet af kirurgisk stål. Resten er lavet af messing, som er blevet belagt med rhodium for at give det samme farve som staven og kuglen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-61
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med 3 blomster af sten på række
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.