100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med stor blomst af sten-22%

202,02 kr Fra 259,00 kr -22%
På lager

Bærer du også din navlepiercing med en god portion kvindelig stolthed? Så har du nu chancen for virkelig at gøre det med stil, i form af denne pragtfulde og meget bemærkelsesværdige navlepiercing med en stor flot blomst af sten i centrum.

Den flotte blomst består af hele 19 glitrende klare sten i forskellige størrelser og former, som tilsammen danner den prægtige blomst. Blomsten sidder lige der hvor du ellers normalt ville finde en bundkugle og pryder således hele navlen, med sin imponerende størrelse og feminine katakter. Topkuglen er ligeledes udstyret med en enkelt klar sten så der dannes en designmæssig rød tråd fra top til bund. Hver sten sidder godt fastankret med små "klammer" som holder stenene godt og sikkert fast til smykket.

Du kan vælge mellem to forskellige varianter af denne bedårende navlepiercing. Enten en helt blank og klassisk model eller den lidt mere fornemme variant, som har fået en all-over bladguldsbelægning der giver smykket et mere elegant præg. Du kan ligeledes vælge at købe en ekstra topkugle med som reserve, så du er sikret en ekstra i smykkeskrinet, i fald du skulle være så uheldig at miste den første.

Detaljer
NavnNavlepiercing med stor blomst af sten
SKUBelly-363
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde32 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med stor blomst af sten
Din bedømmelse
Navlepiercing med stor blomst af sten