100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med stor blomst-22%

77,22 kr Fra 99,00 kr -22%
På lager

Sig det med blomster eller som her, med en enkelt kæmpestor og super smuk blomst, som med sikkerhed vil drage opmærksomhed mod din navle. Denne navlepiercing af kirurgisk stål, er nemlig udstyret men en stor prangende blomst i bundkuglens sted. Topkuglen er en almindelig 5 mm. stor blank kugle, med en enkelt klar sten, som står i diskret kontrast til den store flotte blomst.

Blomsten består i al beskedenhed af hele 12 aflange blomsterblade, som hver især er dekoreret med en skinnende smuk klar sten. De mange sten glitrer og funkler når smykket bevæges, og lyset fanges og reflekteres i de mange sten. Det ser helt fantastisk flot ud når navlepiercingen er i brug, hvor smykket jo typisk vil være i bevægelse. De mange blomsterblade sidder helt tæt i to lag, så blomsten både fyldig og frodig ud med sit overdådige design.

Selv om man næsten ikke skulle tro det var muligt, så skaber centrum af smykket næsten endnu mere blikfang end resten. Her sidder der nemlig en stor facetskåret sten som fås i to forskellige flotte farver. Hvis du er mest til det meget feminine præg, har du mulighed for at vælge modellen med en stor flot pink centersten. Den sarte pink farver lyser op som en lille strålende sol midt i alle de klare sten.

Du kan dig også vælge varianten med en aurora borealis sten i midten, som er en helt særlig farve der har evnen til at reflektere et væld af smukke farver, når lyset brydes på stenens overflade.

Detaljer
NavnNavlepiercing med stor blomst
SKUBelly-320
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde31 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med stor blomst
Din bedømmelse
Navlepiercing med stor blomst