Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing med stor blomst

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Sig det med blomster eller som her, med en enkelt kæmpestor og super smuk blomst, som med sikkerhed vil drage opmærksomhed mod din navle. Denne navlepiercing af kirurgisk stål, er nemlig udstyret men en stor prangende blomst i bundkuglens sted. Topkuglen er en almindelig 5 mm. stor blank kugle, med en enkelt klar sten, som står i diskret kontrast til den store flotte blomst.

Blomsten består i al beskedenhed af hele 12 aflange blomsterblade, som hver især er dekoreret med en skinnende smuk klar sten. De mange sten glitrer og funkler når smykket bevæges, og lyset fanges og reflekteres i de mange sten. Det ser helt fantastisk flot ud når navlepiercingen er i brug, hvor smykket jo typisk vil være i bevægelse. De mange blomsterblade sidder helt tæt i to lag, så blomsten både fyldig og frodig ud med sit overdådige design.

Selv om man næsten ikke skulle tro det var muligt, så skaber centrum af smykket næsten endnu mere blikfang end resten. Her sidder der nemlig en stor facetskåret sten som fås i to forskellige flotte farver. Hvis du er mest til det meget feminine præg, har du mulighed for at vælge modellen med en stor flot lyserød centersten. Den sarte lyserøde farver lyser op som en lille strålende sol midt i alle de klare sten.

Du kan dig også vælge varianten med en aurora borealis sten i midten, som er en helt særlig farve der har evnen til at reflektere et væld af smukke farver, når lyset brydes på stenens overflade.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-320
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 31 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med stor blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images