SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Guldbelagt navlepiercing med stor lyserød sten

159,00 kr
På lager

Så kan du godt finde prinsessenøkkerne frem, for her kommer en navlepiercing som man nærmest skal være en ren primadonna for at bære. Smykket emmer simpelthen langt væk af overdådig elegance, så hvis du er på udkig efter et virkelig smukt og iøjnefaldende navlesmykke, er denne navlepiercing det helt perfekte valg!

Der er tale om et smykke, som er lavet af kirurgisk stål der har fået en tynd bladguldsbelægning over det hele. Topkuglen er en helt almindelig 5 mm. stor kugle, som her er udstyret med en enkelt klar sten.

Bundkuglen i dette smykke er dog langt fra enkel, for det er her prinsessestilen rigtig kommer til udtryk. I stedet for en almindelig rund bundkugle, ser du her et cirkelrundt motiv med en diameter på 15 mm. som er pyntet smukt og gavmildt med skønne skinnende sten fra inderst til yderst.

I centrum ses en kæmpestor lyserød sten der er skåret som en diamant, med mange flader der får lyset til at spille i stenen fra alle sider og vinkler. Den store sten i den delikate farve står dog ikke alene. Den er nemlig i bedste eventyrstil, omkranset af en hel perkæde af små glasklare sten, som danner den perfekte ramme om den store lyserøde sten i midten.

Detaljer
NavnGuldbelagt navlepiercing med stor lyserød sten
SKUBelly-332
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveGuld
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Guldbelagt navlepiercing med stor lyserød sten
Din bedømmelse
Guldbelagt navlepiercing med stor lyserød sten