Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med flammevedhæng3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

169,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Brænder du også for bedårende navlesmykker i tidløs stil? Så har du nu chancen for at kunne vise det i form af denne skønne navlepiercing med passionens flotte flammer i vedhænget. Symbolikken i de to flammer der slikker sig rundt om hinanden, er både åben og tidløs. Flammerne kan således være symbol på en hvilket som helst sag du brænder for og på den måde, kan smykket få en helt personlig betydning for dig. Alternativt til en bestemt sag kan flammerne også symbolisere kærlighedens flamme, som deles af to individer i tæt omfavnelse. Konceptet er som sagt fuldstændig åbent og kan tillægges en helt unik og selvvalgt betydning.

De to flammer er placeret synkront over hinanden og er begge besat med smukke klare sten, som får flammerne til at funkle og knitre når lyset falder på dem. Stenene er sat med gavmild hånd og dækker således det meste af flammernes overflade.

Smykket er lavet af ren kirurgisk stål som er et meget slidstærkt samt prisvenligt materiale. Det bruges af samme grund også til piercingsmykker i ekstra stor stil. Staven er udstyret med en 5 mm. topkugle samt en 8 mm. bundkugle som begge er dekoreret med en flot klar sten der matcher perfekt til de mange små sten i de to flammer. Hvis du gerne vil sikre dig en ekstra topkugle som reservedel, kan du bestille en ekstra kugle med, når du køber den flotte navlepiercing med flammevedhæng.

Detaljer
NavnNavlepiercing med flammevedhæng
SKUBelly-27
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Bundkugle8 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde50 mm.
Vedhængslængde29 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med flammevedhæng
Din bedømmelse
Navlepiercing med flammevedhæng