Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af titanium med hjerte og sten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smukt udført navlepiercing som er designet i et flot udtryksfuldt design med en glimtende sten og et flot hjerte med små farvede sten som vedhæng. Smykket fås i tre forskellife farver, du vælger blot din foretrukne farve før du går videre til bestlling.

Staven er fremstillet af rent titanium, som betragtes af mange piercere som det absolut bedste piercingmateriale, da det er 100% fri for nikkel. Så denne piercing kan også bruges selvom din piercing ikke er helt færdighelet endnu.

Så leder du efter en smuk navlepiercing, og går du meget op i kvalitet, så vil denne super søde navlepiercing være et oplagt valg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-32
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 43 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 21 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Lilla!
Karakter
Jeg finder dette smykke utrolig fint! Dette smykke udgør, for mig at se, en ideel måde at pynte sin utrolig feminine navlepiercing og gøre den speciel (med vedhænget <3) og lidt moderigtig :p med farven lilla. Bedømt af Bianca Lee Carlsen Thomasen
Super
Karakter
Piercingen ligner fuldstændig den der er på billedet. Den er virkelig smuk!
- Jeg bestilte min lørdag aften, og jeg har allerede fået den, skønt med så hurtig levering!
Den kan helt klart anbefales! :)
Bedømt af Louise
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af titanium med hjerte og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.