Navlepiercing med hjerter og sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Navlepiercinger og hjerter har altid været en god sammensætning. Denne model er ingen undtagelse med sit flotte hjerte i vedhænget. Inde i selve hjertet er endnu et lille hjerte og en flot sten, som du selv vælger farven på. Farven du vælger vil gå igen i både bundkuglen og topkuglen. Vælg blot din farve i boksen over teksten, før du lægger din nye navlepiercing i kurven.

Staven på smykket har standard navlepiercingmål, hvilket betyder den er 10 mm. lang og 1,6 mm. tyk. Den er lavet af kirurgisk stål, som er det metal der er oftest anvendes til piercingsmykker pga. den lave pris. Samtidig frigiver kirurgisk stål ikke nikkel, så dette smykke kan bruges i en færdighelet navlepiercing.

Så hvis du mener at hjerter og små søde farvede sten vil pryde din navle, så bestil dit eksemplar allerede i dag, så sender vi med vores hurtige dag-til-dag levering direkte til din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-120
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 42 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 20 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Yndlings navlepiercing
Karakter
Smukkeste navlepiercing man kan få. Er helt forelsket i den.
Ingen gener ved den alt er som det skal være. Helt igennem perfekt!
Hvis du overvejer at købe den så lad vær, ingen grund til at overveje.. Du skal bare gøre det!
Bedømt af Piercet tøz
Perfekt
Karakter
Ubeskriveligt smuk navlepiercing. Farven er smuk og feminin. Længden er helt perfekt, ikke for kort og ikke for lang. Sidder supr fin i navlen. Ingen problemer med allergi, betændelse eller andet efter påsættelsen. Er super tilfreds! Bedømt af Lise Lotte HS
Perfect pink
Karakter
Den lyserøde farve er rigtig flot!
Rigtig god kvalitet, jeg mærker ikke at jeg har den på.
Tip top thumps up!
Her skal jeg handle mere :-D
Bedømt af Maria
Det bedste køb nogensinde!
Karakter
Jeg er så glad for den! Jeg bestilte den i lyserød, hvilket er min yndlingsfarve, og den er så sød! Den har en perfekt længde, den er hverken for lang eller for kort. Den passer perfekt til en mavebluse eller en sød bikini. Normalt har jeg problemer med navlepiercinger fordi, at jeg ikke kan tåle dem, og jeg har tidligere været til lægen på grund af infektion osv., så jeg var nervøs for, om jeg ville få betændelse af den her, men der kom intet betændelse, jeg er så glad. Plus den er jo super billig. Elsker den! Bedømt af Navlepiercing med hjerter og sten
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med hjerter og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images