Næsepiercing af 14 karat guld med opal halvkugle

Lagerstatus: På lager

269,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kan du godt lide at sætte lidt farve på tilværelsen, eller er du mere til det enkle, og diskrete. Uanset hvad, er der her en farve til dig.
Denne superflotte næsepiercing er lavet af 14 karat guld, og kan købes i den almindelige gule guldfarve, eller hvidguld. Ens for de to farver er, at begge modeller findes med fire smukke farver sten. Stenen som sidder i smykket er en syntetisk opal. Opalerne har en evne til at afspejle mange forskellige farver, og er virkelig smukke.

Stenen har en fast kant hele vejen rundt, som holder stenen godt på plads, og er med til at give et meget enkelt, og elegant udseende.

Da staven har den lille bøjning cirka midt på stave, og ligner et "L", vil den sidde bedre fast i din piercing, end en almindelig næsestav. Dette gør den da den lille bøjning ligesom holder fast på indersiden af din næse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-181
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med opal halvkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.