Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med stenbesat uendelighedstegn og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Den flotte labret du ser på her er lavet af kirurgisk stål og designet i toppen er lavet af messing. Hele molevitten er blevet belagt med farvebelægninger. Derfor er det også muligt for dig, at vælge mellem flere farver på smykket. Det kunne være den eksklusive guld eller den lidt mere diskrete og elegante blanke farve. Labretten er udstyret med et indvendigt gevind - derved slipper du for småskrammer og sår når du sætter smykket i, da der ikke længere er noget du kan kradse dig på.

Det førnævnte design på toppen er et flot uendelighedstegn, der er blevet besat med en masse små klare sten. På bagsiden af uendelighedstegnet sidder der en lille skrue, som skrues ned i gevindet på labretten. Derfor fungerer designet også som smykkets lukkemekanisme.

Sidst men ikke mindst er det også værd at nævne, at du kan vælge mellem flere længder på smykket. Smykket kan nemlig bruges mange steder, og det er ikke sikkert, at en labret på 6 mm. passer særlig godt til en læbepiercing. Derfor kan du som sagt vælge mellem flere længder.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-122
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat uendelighedstegn og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.