Labret med stenbesat firkløver og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du og mangler lidt held - så kan du nu købe det. Vi kan dog ikke garantere, at det virker. Smykket her er dekoreret med en flot firkløver på toppen. Firkløveren har fået påsat tre klare sten på hvert af sine fire blade. Bladene buer alle sammen indad mod midten og skaber derved dybde i smykket, så det næsten ligner en rigtig firkløver. Firkløveren er lavet af messing og er belagt med en farvebelægning som matcher den labret den sidder i.

Labretten her er nemlig udstyret med et indvendigt gevind, det vil sige at firkløveren skal skrues ned i staven. Labretten er lavet af kirurgisk stål og er også blevet belagt. Du kan derfor vælge mellem flere farver til dette smykke - blandt andet blank og guld. Derudover kan du også vælge mellem flere længder på labretten - her kommer smykket blandt andet i en længde på 6 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-121
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat firkløver og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.