Labret med stenbesat sommerfugl og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten her er udstyret med et utroligt smart gevind. Det sidder nemlig på indersiden af staven - derved slipper du også for at kradse dig på det, når du sætter smykket i din piercing.

Staven på smykket er lavet af kirurgisk stål og belagt med farvebelægninger. Det er derfor også muligt for dig, at vælge mellem flere farver på staven - blandt andet guld. Sommerfuglen der sidder på fronten er smykket er lavet af messing, også denne er blevet belagt så den passer til den farve du vælger til staven.

Du kan også vælge mellem flere længder på staven. Smykket kan nemlig bruges i flere forskellige piercinger, derfor er det smart, at have flere længder at vælge mellem. Det kan sagtens være, at en længde på 8 mm. hurtigt bliver for lang til en en traguspiercing, eksempelvis.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-112
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat sommerfugl og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.