15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Labret med sten af opalite og indvendigt gevind-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

59,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Hvis du godt kunne tænke dig en smuk ny læbepiercing der er lidt ud over det sædvanlige, så vil denne labret med opalsten og indvendigt gevind, være et rigtig godt bud. Labretter er især velegnede til læbepiercinger, grundet deres flade bagende, som placerer sig diskret og plan med huden, på den indvendige side af munden. De kan af samme grund også være et godt valg til ørepiercinger, hvis du ikke ønsker at have en mærkbar lås på bagsiden af dit øre.

Denne labret fås med enten en pink eller blå opalsten, som begge er lige smukke, men har forskellige betydninger. Opalsten blev formet for mange millioner år siden og findes i flere forskellige farver. Som så mange andre ædelsten, tillægges de smukke opalfarver også hver deres betydning. Pink opal skulle dermed fremme de bløde og feminine energier som kærlighed, held samt helende evner. Blå opal er derimod kendt for at fremme den gode søvn, klare tanker og personligt mod. Så her har du mulighed for at få dig et smykke som ikke blot ser smukt ud, men som også bærer en personlig betydning med sig.

Den flotte labret med opalsten er praktisk og nem i brug, da den er udstyret med et indvendigt skruegevind. Det betyder at din hud ikke kommer i kontakt med selve gevindet, når smykket skues sammen og dermed minimeres risikoen for sår og rifter.

Labretten med opalsten og indvendigt gevind, fås i tre forskellige længder. Du skal blot vælge din ønskede længde samt din foretrukne farve opalsten, før du lægger varen i kurven og går videre til bestilling. Så sørger vi til gengæld for at dit nye smykke bliver sendt direkte til din postkasse.

Detaljer
NavnLabret med sten af opalite og indvendigt gevind
SKULabret-84
Kampagne-15%
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeInternt gevind
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Længde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse3 mm.
FarveBlank
StentypeOpalite
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret med sten af opalite og indvendigt gevind
Din bedømmelse
Labret med sten af opalite og indvendigt gevind