Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med sten af opalite og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du godt kunne tænke dig en smuk ny læbepiercing der er lidt ud over det sædvanlige, så vil denne labret med opalsten og indvendigt gevind, være et rigtig godt bud. Labretter er især velegnede til læbepiercinger, grundet deres flade bagende, som placerer sig diskret og plan med huden, på den indvendige side af munden. De kan af samme grund også være et godt valg til ørepiercinger, hvis du ikke ønsker at have en mærkbar lås på bagsiden af dit øre.

Denne labret fås med enten en lyserød eller blå opalsten, som begge er lige smukke, men har forskellige betydninger. Opalsten blev formet for mange millioner år siden og findes i flere forskellige farver. Som så mange andre ædelsten, tillægges de smukke opalfarver også hver deres betydning. Lyserød opal skulle dermed fremme de bløde og feminine energier som kærlighed, held samt helende evner. Blå opal er derimod kendt for at fremme den gode søvn, klare tanker og personligt mod. Så her har du mulighed for at få dig et smykke som ikke blot ser smukt ud, men som også bærer en personlig betydning med sig.

Den flotte labret med opalsten er praktisk og nem i brug, da den er udstyret med et indvendigt skruegevind. Det betyder at din hud ikke kommer i kontakt med selve gevindet, når smykket skues sammen og dermed minimeres risikoen for sår og rifter.

Labretten med opalsten og indvendigt gevind, fås i tre forskellige længder. Du skal blot vælge din ønskede længde samt din foretrukne farve opalsten, før du lægger varen i kurven og går videre til bestilling. Så sørger vi til gengæld for at dit nye smykke bliver sendt direkte til din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-84
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Stentype Opalite
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med sten af opalite og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images