Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med diamantlook

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 39,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Et labretsmykke er sådan set beregnet til læben, men selve udformningen og størrelsen på smykket gør, at det kan anvendes i mange andre piercinger som f.eks. tragus, helix og i noget så enkelt som øreflippen. Grunden til dette, er smykkets bagende, som er en plade der er fast monteret på staven. I en traguspiercing f.eks. vil denne plade lægge sig bag på den lille flap, som sidder lige ved øregangen.
Labretten her gør sig selvfølgelig også godt i det den er beregnet til - Som læbepiercing.

I modsatte ende af den fastmonterede plade sidder selve kuglen på smykket. Kuglen er i dette tilfælde en kugle lavet af kirurgisk stål, som har en ujævn overflade, da den er blevet sandblæst for at give den det specielle look. Teknikken der er blevet brugt, gør at det nærmest ser ud som om der er strøet små glitrende diamanter ud over kuglen, som får kuglen til at glitre og glimte når lyset rammer den.

Ved denne model kan du selve vælge materiale og længde samt farve og størrelse på din kugle. Kirurgisk stål er det som langt de fleste piercingsmykker er lavet af, men titanium er et renere og lettere materiale, som foretrækkes af mange. Specielt hvis man lider af nikkelallergi.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med diamantlook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.