Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fire tungepiercinger med sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget lækker og prisvenlig tungepiercing pakke med hele fire tungepiercinger i samme køb. Alle fire har en stav af kirurgisk stål med en standardlængde på 16 mm. Kuglerne er lavet af akryl og har et flot transparant look, på nær den sorte model som er helt fast i farven.

Alle fire tungepiercinger er ligeledes udstyret med en smukt glimtende sten i topkuglen, som giver smykket endnu mere blikfang og glimt. Den sorte samt den lilla variant, har begge en klassisk klar sten mens de to klare varianter, er udstyret med henholdsvis en aurora borealis sten som reflekterer alle regnbuens farver når lyset rammer den, samt en flot og rap sten i hot pink.

Alt i alt er det en samlig super fede tungepiercinger til rigtig billige penge så skynd dig at slå til med det samme :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-Pack-14
Antal enheder 4 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Simpelt og perfekt!
Karakter
Der er sq ikke så meget at sige om dette produkt. Perfekt til sådan en som mig, der ikke gider det store bøvl med at bestille forskellige modeller og design, så er det sq let med sådan en simpel pakke. Bedømt af Asfaltarbejderen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fire tungepiercinger med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.