Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal af 14 karat guld med stenbesat blomst

Lagerstatus: På lager

Pris: 419,00 DKK

Nu kun: 356,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her finder du et smykke, der helt sikkert vil kunne klæde din dermal base, hvor den kan få lov til at sidde og funkle. Denne dermal er formet som en blomst, og den har fået påsat en hel masse klare sten, som giver smykket sin glød. Stenene sidder fast ved hjælp af bitte små fangarme, som stikker op over og holder fast rundt om hver sten - derved holdes stenene på deres plads.

Som du nok også kan se på billedet længere oppe, så findes der flere varianter af dette smykke. Du kan for eksempel få smykket i den almindelige 14 karat guld udgave, som du sikkert kender. Men du kan også få smykket i en 14 karat hvidguld udgave - alle udgaver er udstyret med klare sten, som klæder smykket utroligt godt. Smykket måler 8 mm., så der er godt med plads til designet og de mange sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-61
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld med stenbesat blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.