Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav med sten af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

549,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smuk og feminin buet stav af 14 karat guld med en funklende klar sten i begge kugler, som er monteret i enderne. Denne stav er perfekt til dig som går efter det tidløse klassiske look med et diskret strejf af yndefuld elegance. Staven her er som en blufærdig ung pige der viser sin skønhed til verden med nedslåede øjne - frem for at føre sig frem som en popsmart prinsesse. Den er diskret, tidløs og feminin på en yderst raffineret måde. Staven fås i to forskellige længder som vælges før du lægger varen i kurven.

Til kvinden som har alt og så alligevel ikke, enten som betænksom gave eller blot til dig selv - Because you are worth it :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-45
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med sten af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.