Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav med indvendigt gevind og firkantet sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er en simpelt buet stav, som kan anvendes alle steder hvor målene passer.
Staven er udstyret med indvendige gevind, hvilket betyder at gevindet sidder inde i selve staven. Det er derfor "kuglerne" der skal skrues ind i staven og ikke staven der skal skrues ind i kuglerne. Det har det fordel at gevindet er skjult, hvilket betyder at du ikke risikerer at få en rift inde i selve piercinghullet, forårsaget at gevindet.

Staven er 8 mm. lang og 1,2 mm. tyk. Så den er perfekt til brug i f.eks. en øjenbrynspiercing. Den kan også anvendes som en vertikal labretpiercing. Som sagt, så kan den bruges i alle piercinger, så længe målene stemmer overens.

Stavens findes i to varianter, hvor det kun er selve stenene der er forskellen. Vælg mellem stenstørrelser på henholdsvis 2 mm. eller 3 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-72
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med indvendigt gevind og firkantet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.