Brystskjold med pigge

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Et brystskjold med pigge, er et lækkert vovet smykke til din brystpiercing og så er det ikke lige den type smykke som alle andre også har. Så hvis du gerne vil skille dig ud på en lidt fræk og ekstra vovet måde, så vil dette brystskjold med pigge, eller spikes som de også kaldes, sikkert lige være noget for dig.

Brystskjoldet er fremstillet af kirurgisk stål, og derfor egnet til de fleste piercinger. Den invendige diameter måler 15 mm. og piggene er hver 5 mm høje. Selve ringen er 5 mm. dyb, med staven placeret i midten. Det er en størrelse som ligger inden for standarden så den vil passe til langt de fleste bryster.

Skjoldet er udstyret med seks spidse pigge ialt, hvoraf de to af dem, er lukkekuglerne. Det vil sige at de begge kan skues af så smykket kan sættes ind i din brystpiercing, fra begge sider, alt afhængig af hvad der er nemmest for dig. De resterende fire pigge er fastmonteret på ringen og kan ikke skrues af.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-15
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 15 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Farve Blank
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystskjold med pigge
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images