Brystskjold af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

1.999,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du og mangler du et eksklusivt brystsmykke til din brystpiercing? Så har du nu muligheden for at pryde dit bryst med et smykke lavet af ægte 14 karat guld, med flotte klare sten hele vejen rundt langs skjoldets kant. Smykket er designet så det ligner en lille sol hvor de mange glitrende smukke sten, skinner om kap med hinanden. Hver enkelt sten er direkte indfattet i guldet og er altså ikke limet fast.

Lukkekuglen er en 4 mm. kugle af solid guld uden sten mens den modsatte ende af staven, er udstyret med en enkelt rund sten der er en smule større end alle de andre sten. Den runde klare sten i den ene ende af staven, har både en dekorativ samt en praktisk funktion. For ud over at se smuk og unik ud, så er lukkekuglen også meget nemmere at skrue af og på, når man kan holde fast i den modsatte ende af staven, mens man skruer.

Dette smykke er i en absolut særklasse og er til den mere kræsne forbruger, som kun vil have det bedste af det bedste. Køb det til dig selv eller som gave til en du har kær.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-17
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystskjold af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.