Brystpiercing med skelethænder

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Bærer du denne piercing i brystet vil du have en skelethånd kravlende på hver sin side af din nipple. Hænder er nemlig forbundet til hinanden via en 1,6 mm. tyk stav af kirurgisk stål. Afstanden mellem hænderne er ca. 12 mm.
Den ene hånd kan naturligvis skrues af, for ellers er det noget nær umuligt at sætte smykket i. Begge hænder er lavet af messing, som efterfølgende er blevet rhodiumsbelagt for at opnår samme udseende som staven. Mellem knoglerne på hænderne er der ilagt en sort farve, som får smykket til at se oxideret og en smule antik ud. Det giver samtidig et godt spil til helhedsudtrykket.
Hænderne måler ca. 12x7 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med skelethænder
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.