Brystpiercing med blomst formet af perler

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser herover er til dig med en brystpiercing - Eller en piercing i hvert bryst. Smykket består kort sagt af en stav af kirurgisk stål. Den måler mellem blomsterne ca. ca. 12 mm. Om det er blomster eller ej lader vi være op til dig at bestemme, men med en smule fantasi kan man godt se den store perle som værende blomstens centrum og de fire mindre perler være blomstens blade. Mellem bladene finder du 4 små krystaller, som giver et godt spil til helheden.

Du åbner og lukker dette smykke ved at tage fat i blomsterne og dreje let - En af de to blomster vil give efter og kan drejes af. Du sætter så smykket i og låser på samme måde. Pas på med at stramme smykket for hårdt, da blomsterne ellers ikke vil pege samme vej og kan ødelægge hele udseendet.

Vælg denne model i tre forskellige farver. Her er det farven på blomstens metal der er varierende. Selve blomsten er lavet af messing og er blevet belagt med henholdsvis rhodium og guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-25
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med blomst formet af perler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.