Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Brystpiercing formet som skrue

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter noget helt specielt, til en fræk og forførende aften, så er denne ultra fede brystpiercing, et oplagt valg. Her får du nemlig ikke bare en hvilken som helst brystpiercing, nej her får du et smykke der er både fantasifuldt og unikt, på samme tid.

Smykket er formet som en skrue, og har et design, så det ser ud som om at skruen går direkte igennem brystvorten. Smykket er desuden så gennemført i sit design at det på alle måder ligner en ægte skrue. Der er endda lavet en fordybning til skruetrækkeren på hovedet, selv om der naturligvis ikke skal bruges skruetrækker for at få smykket i.

Det er på alle måder det helt perfekte brystsmykke til en pirrende fræk aften, og du vælger selv frit mellem de tre fede farver, som smykket fås i. Du kan gå den klassiske vej med den blanke model, eller den lidt mere vovede vej med den hæmatitfarvede variant, eller du kan stile direkte efter guldet og det elegante look. Se målene på smykket under fanen "Yderligere information", for at være sikker på at smykket passer din brystvorte.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-57
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 11 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing formet som skrue
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images