Tunnel med antikt look og livets træ

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et helt unikt smykke til dit stretch, har du hermed fundet hvad du søger. Denne helt vidunderlige tunnel er lavet af kirurgisk stål men har fået en flot antik guldbelægning, som giver den et ekstra romantisk udtryk.

Fronten af denne tunnel er dog det som gør dette smykke til noget helt specielt. Fronten af smykket her er nemlig dekoreret med et motiv af selveste livets træ, der rent symbolsk forestiller et verdenstræ, som forbinder himmel og jord. Selve træet er lavet af messing, som passer perfekt til det antikke guldlook. Livets træ er derudover også et kendt udtryk af Charles Darwin, der brugte det som en metafor for den måde dyr og mennesker udvikler sig på, over længere tid. Livets træ er derfor på alle måder et stærkt og kraftfuldt symbol.

Denne tunnel fås desuden i adskillige størrelser som spænder bredt. Størrelserne fra 14 mm. og opefter, er alle ekstra tydelige i deres motiv på fronten, hvor der er luft mellem træets mange snoede grene. De tre mindste størrelser er dog for små til at denne type udskæring er mulig, selv om træet selvfølgelig stadig er utrolig flot og detaljeret lavet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-134
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
For lang bagpå
Karakter
Købte disse tunnels da jeg faldt pladask for motivet indeni der forestiller Livets Træ.
Skuffelsen var desværre stor da jeg modtog dem og de viste sig st være enormt for lange bagpå. Så lange at de røg direkte i gemme kassen og har endnu aldrig være i brug.
Kan derfor ikke anbefale dem.
Bedømt af Mrs.Piotrowsky
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med antikt look og livets træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.