Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Taper af akryl med rastafarver

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykker med rastafarifarver er utroligt populære. 
Nu har du også muligheden for at stretche en størrelse op med et værktøj med samme farver, som ovenstående smykke. Taperen her kan vælges i 7 forskellige tykkelser, hvor den starter på 2 mm. og slutter på 10 mm.

Smykket er lavet af akryl og ligner fra fronten små akrylplader der er limet sammen. Ser man taperen fra siden, får den dog et helt andet look pga. kegleformen, som en taper har, så den kan gøre hullet i øret større.

Uanset hvilken størrelse du vælger, får du sammen med taperen to medfølgende o-ringe, som påsættes på hver side af øret, så taperen er fikseret, hvis den bruges som smykke efterfølgende.

Er hele miljøet omkring rastafarianisme lige noget for dig, så er denne taper et "must-have" i din stretchingsamling. Er du mere til regnbuer, så har vi en lignende taper med regnbuefarver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-32
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Taper af akryl med rastafarver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.