Ørepiercing formet som hampblad

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser her, består i al sin enkelthed af en lige stav på 6 mm., hvor der i fronten sidder et flot blad. Med sine karakteristiske formede blade og udseende, kan vi vist ikke være i tvivl om hvad det er for et blad. Et hampblad. Hvis du er modstander af cannabis, kan vi også sige at bladet er et ahornblad. Så har vi ikke tråd nogle overtæerne :)

I modsatte ende sidder en 3 mm. låsekugle, som let skrues af og på når smykket skal ud og ind ad kroppen. Med smykkets form er det næsten kun ørepeircinger den kan bruges i. Har du dog en anden piercing hvor smykkets mål og form er identisk, kan det naturligvis også bruges der. Staven og kuglen er lavet af kirurgisk stål og bladet af rhodiumsbelagt messing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-90
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hampblad
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.