Stor kuglering med skruegevind

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Sidste nye skrig indenfor store piercingsmykker. Nu kan du få de store kugleringe med en yderst brugervenlig kugle. I stedet for at ringen sidder i spænd i to huller i siden af kuglen, så får du her en ring hvor kuglen ganske let og ubesværet kan skrues af og på. Det sparer dig for rigtig meget besvær da især de helt store kugleringe ellers godt kan være lidt svære at få af og på. Kuglen på dette smykke sidder fast på ringen med en lille stav med skruegevind som skuges ind i selve ringen.
Du skal med andre ord ikke bruge penge på at investere i en ringåbner, selvom dette værktøj er et must-have når man opererer med store piercingsmykker, da kuglen blot skrues på enden af ringen. Ringen har derfor også en lille åbning mellem kuglen og den anden ende.

Ringen kan bruges i stort set alle piercinger hvor blot målene passer og er især ideélle til intimpiercinger. Det er dog kun fantasien, og størrelsen på din piercing, som sætter grænsen.

Hele smykket er lavet af massiv kirurgisk stål som er et rigtig godt og slidstærkt materialevalg til piercingsmykker. Du kan vælge kugleringen i forskellige trådtykkelser samt diametrer.

Vælg din foretrukne trådtykkelse samt diameter i boksene ved siden af billedet, og læg din nye flotte kuglering i kurven før du går videre til betaling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stor kuglering med skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.