Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Stor kuglering med skruegevind

Bodymod Essentials

149,00 kr
På lager

Sidste nye skrig indenfor store piercingsmykker. Nu kan du få de store kugleringe med en yderst brugervenlig kugle. I stedet for at ringen sidder i spænd i to huller i siden af kuglen, så får du her en ring hvor kuglen ganske let og ubesværet kan skrues af og på. Det sparer dig for rigtig meget besvær da især de helt store kugleringe ellers godt kan være lidt svære at få af og på. Kuglen på dette smykke sidder fast på ringen med en lille stav med skruegevind som skuges ind i selve ringen.
Du skal med andre ord ikke bruge penge på at investere i en ringåbner, selvom dette værktøj er et must-have når man opererer med store piercingsmykker, da kuglen blot skrues på enden af ringen. Ringen har derfor også en lille åbning mellem kuglen og den anden ende.

Ringen kan bruges i stort set alle piercinger hvor blot målene passer og er især ideélle til intimpiercinger. Det er dog kun fantasien, og størrelsen på din piercing, som sætter grænsen.

Hele smykket er lavet af massiv kirurgisk stål som er et rigtig godt og slidstærkt materialevalg til piercingsmykker. Du kan vælge kugleringen i forskellige trådtykkelser samt diametrer.

Vælg din foretrukne trådtykkelse samt diameter i boksene ved siden af billedet, og læg din nye flotte kuglering i kurven før du går videre til betaling.

Detaljer
NavnStor kuglering med skruegevind
SKURing-78
LukketypeInternt gevind
TypeKuglering
PlaceringSeptum, Prins Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Stretching
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stor kuglering med skruegevind
Din bedømmelse
Stor kuglering med skruegevind