Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Stav af titanium med indvendigt gevind og 4 opalsten

Lagerstatus: På lager

329,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser her, er lavet af titanium. Titanium indeholder ikke nikkel og kan derfor både bruges af nikkelallergikere samt ved førstegangspiercing. Du skal altså ikke gå og vente på at din piercing er helet før du kan få et fedt smykke isat.

Samtidig er smykket udstyret med indvendige gevind - Et i hver ende af staven. Det sikrer at du ikke laver små rifter inde i din piercing når du isætter smykket. Da du både kan skrue fronten og låsekuglen af, kan du hermed også sætte en anden låsekugle på, hvis du synes at den medfølgende 4 mm. kugle er lidt for stor. Du kan selvfølgelig også tage fronten og sætte over på en anden stav. Det eneste du skal sikre dig er at målene stemmer overens.

Fronten på smykket består af en lille klynge af små opalsten. Det er ikke ægte opaler, men efterligninger. Stenene har forskellige størrelser, men sidder stadig symmetrisk med en stor sten i toppen, en mindre i bunden og to ens i siderne.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Stentype Resin opal
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stav af titanium med indvendigt gevind og 4 opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.