Simpel ring af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 379,00 DKK

Nu kun: 303,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en super sød og yndig lille kuglering af 14 karat ægte guld, til dig som elsker smykker der lyser langt væk af stilfuld kvalitet. Ringen har en trådtykkelse på 0,8 mm. og en diameter på 8 mm. Kuglen som er dekoreret med en enkelt smukt glimtende klar sten, er let oval i sin udformingning. Kuglen sidder fast i den ene ende af ringen så du behøver ikke være bange for at miste den, når du skal have smykket af og på. Du åbner blot selve ringen lidt med et twist og stikker den ende af ringen som kuglen ikke sidder fast på, gennem hullet hvor smykket skal sidde. Det er både nemt og hurtigt og kuglen bliver hele tiden hvor den skal.

Du kan bruge den lille guldring mange forskellige steder, det kunne eksempelvis være i en næse- eller traguspiercing. Men kun fantasien sætter grænsen, for ringen kan bruges alle steder hvor målene passer til din piercing.

Der er bare noget over smykker af ægte guld som giver deres ejer et strejf af klasse og diskret elegance. Så vær god ved dig selv eller en du holder af med dette klassiske og tidløse smykke i absolut top kvalitet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-47
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Twist
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel ring af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.