Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Simpel ring af 14 karat guld med sten

419,00 kr
På lager

Her ser du en super sød og yndig lille kuglering af 14 karat ægte guld, til dig som elsker smykker der lyser langt væk af stilfuld kvalitet. Ringen har en trådtykkelse på 0,8 mm. og en diameter på 8 mm. Kuglen som er dekoreret med en enkelt smukt glimtende klar sten, er let oval i sin udformingning. Kuglen sidder fast i den ene ende af ringen så du behøver ikke være bange for at miste den, når du skal have smykket af og på. Du åbner blot selve ringen lidt med et twist og stikker den ende af ringen som kuglen ikke sidder fast på, gennem hullet hvor smykket skal sidde. Det er både nemt og hurtigt og kuglen bliver hele tiden hvor den skal.

Du kan bruge den lille guldring mange forskellige steder, det kunne eksempelvis være i en næse- eller traguspiercing. Men kun fantasien sætter grænsen, for ringen kan bruges alle steder hvor målene passer til din piercing.

Der er bare noget over smykker af ægte guld som giver deres ejer et strejf af klasse og diskret elegance. Så vær god ved dig selv eller en du holder af med dette klassiske og tidløse smykke i absolut top kvalitet.

Detaljer
NavnSimpel ring af 14 karat guld med sten
SKURing-47
Trådtykkelse0.8 mm.
LukketypeTwist
TypeEndeløs ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Næsefløj
Diameter på ring8 mm.
Kuglestørrelse5 mm.
StentypeKubisk zirkonia
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Simpel ring af 14 karat guld med sten
Din bedømmelse
Simpel ring af 14 karat guld med sten