Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Simpel ring af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

379,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en super sød og yndig lille kuglering af 14 karat ægte guld, til dig som elsker smykker der lyser langt væk af stilfuld kvalitet. Ringen har en trådtykkelse på 0,8 mm. og en diameter på 8 mm. Kuglen som er dekoreret med en enkelt smukt glimtende klar sten, er let oval i sin udformingning. Kuglen sidder fast i den ene ende af ringen så du behøver ikke være bange for at miste den, når du skal have smykket af og på. Du åbner blot selve ringen lidt med et twist og stikker den ende af ringen som kuglen ikke sidder fast på, gennem hullet hvor smykket skal sidde. Det er både nemt og hurtigt og kuglen bliver hele tiden hvor den skal.

Du kan bruge den lille guldring mange forskellige steder, det kunne eksempelvis være i en næse- eller traguspiercing. Men kun fantasien sætter grænsen, for ringen kan bruges alle steder hvor målene passer til din piercing.

Der er bare noget over smykker af ægte guld som giver deres ejer et strejf af klasse og diskret elegance. Så vær god ved dig selv eller en du holder af med dette klassiske og tidløse smykke i absolut top kvalitet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-47
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel ring af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.