Ring med stenbesat trekant

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her er en utroligt smart lille sag. Den kan nemlig bruges i flere forskellige piercinger - blandt andet som en lækker næsering. Du skal blot være opmærksom på smykkets mål, da den ikke passer til alle piercinger. Smykket måler nemlig 0.8 mm. i trådtykkelse samt 8 mm. i diameteren.

Smykket er lavet af messing, som er et blødt materiale. Det betyder også, at smykket nemt kan blive vredet frem og tilbage når det skal sættes i. Derved bliver det også meget lettere, at sætte smykket i din piercing. Som du kan se på billedet, så kommer ringen i flere farver. Dette er gjort muligt ved at belægge smykket med forskellige belægninger - derved kan du blandt andet få en guld udgave der er belagt med 14 karat guld.

På fronten sidder der en fin lille trekant og fungerer som dekoration på ringen. Trekanten er blevet udstyret med en masse bittesmå klare sten, der sidder og funkler på den. Trekanten er også blevet belagt med de forskellige belægninger, så den matcher den ring, som den sidder på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-140
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med stenbesat trekant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.