Ring med sløjfe

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en supersød og feminin lille ring til f.eks, næsen eller øret. Denne ring måler kun 8 mm. i diameter og vil passe perfekt i f.eks. en tragus eller helix piercing eller som næsering. Ringen her er udstyret med en yndig lille sløjfe og fås i tre forskellige farver. Den blanke model er lavet af ren kirurgisk stål mens den sorte og den guldfarvede har fået en flot belægning som giver dem deres karakteristiske farver.

Ringen åbnes og lukkes med et ganske let lille vrid, som en tvisterring. Det er vigtigt at du ikke forsøger at hive ringen op på anden vis da den så vil gå i stykker. Du vrider blot ringens sider ganske let i hver sin retning, hvorefter den vil åbne sig lige under den lille sløjfe, og den kan nu føres gennem piercinghullet. Herefter vrides den tilbage på plads igen og den lille ring med den søde sløjfe, sidder nu som den skal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-85
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med sløjfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.