Ring med oval sten i flere farver

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne ring er lavet af kirurgisk stål. Dog er den guld, som du også kan se på billedet længere oppe på siden. Dette skyldes belægningen, som ringen har fået - den er nemlig blevet belagt med 14 karat guld, hvilket også øger ringens eksklusivitet. Smykket er blevet lavet på sådan en måde, at den åbnes og lukkes ved at vride den frem og tilbage. Dette kan være en kæmpe fordel for dig, der hader at stå og slås med en irriterende hængsel.

På fronten af ringen sidder der en lille oval plade, der er lavet af messing. Denne plade er også blevet belagt med 14 karat guld, så den matcher resten af ringen den sidder på. Oven på pladen sidder der tre sten, to af dem er små runde og klare sten. I midten af de to sten sidder der en større oval sten, der er farvet. Hvilken farve den ovale sten skal have kan du selv vælge - tag et kig i kassen til højre for billedet for, at se hvilke farver du kan vælge mellem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-139
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med oval sten i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.