Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med hjertevedhæng

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super sød ring med yndigt lille hjerte som vedhæng. Den vil være idéel til din helixpiercing eller som intimpiercing hvor den også vil være rigitg sød. Ringen er lavet af kirurgisk stål mens hjertet er lavet af en facetskåret klar sten. Når en sten er facetskåret betyder det at den har mange kanter som en diamant, som er en form der tillader at lyset reflekteres i den fra alle vinkler. Det får den til at glimte og funkle når man holder den op imod lyset og drejer den lidt.

Hjertet hænger som et løst vedhæng fra en rund klar sten der fungerer ligesom kuglen i en kuglering. Ringen klikkes ganske enkelt ind på plads i to små huller i siden af den øverste sten, nøjagtig som man ville gøre det med en kuglering.

Så hvis du gerne vil have lidt ekstra pynt i din helix eller måske har lyst til at overraske kæresten med en ny intimpiercing af den søde slags, så er vil denne ring være et rigtig godt valg.

Se også vores lignende ring med blomstervedhæng som er samme model, blot medet blomster motiv i stedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Klar
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med hjertevedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.