Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med blomst

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super sød lille ring med blomstervedhæng til dig som trænger til et nyt lille friskt pust i din intimpiercing. Ringen er af kirurgisk stål og selve blomsten består af 7 små facetskårne sten.

Den øverste runde sten som sidder i selve ringen, fungerer som lukkekugle. Den har to små huller i siden hvor ringen nemt og ubesværet klikkes ind på plads. Når først den sidder der, sidder den faktisk rigtig godt fast.

Alternativt kan ringes også bruges til en helixpiercing hvor den med garanti vil blive lagt mærke til med sit flotte vedhæng. Se i øvrigt også vores anden model med et hjertevedhæng, hvis du mere er til hjerter.

Så hvis du er på udkig efter en helixpiercing med ekstra meget bling. eller et nyt flot intimsmykke til downstairs, så skynd dig at læg denne søde ring i kurven - Kæresten vil med garanti blive glad for det :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-9
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Klar
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.