Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Push-in front af 14 karat guld i forskellige designs-30%

104,30 kr Fra 149,00 kr -30%
På lager

Har du en stav af en art til gevindløse kugler/toppe, så har du her muligheden for at købe en ekstra kugle. Brug den enten som en reservedel hvis du skulle være så uheldig at tabe din nuværende eller brug den som et alternativ til din nuværende, så du har lidt at skifte ud med alt efter humør eller dagens stil.

Toppene her er alle lavet af 14 karat guld og er som sagt gevindløse. Forstået på den måde, at de ingen gevind har. De skal i stedet for presses ned i staven (push-in), hvorefter de vil sidde i spænd inde i staven. Køber du en løs top, kender du jo nok allerede princippet ;) Det bør nok nævnes, at jo oftere man tager toppen i og ud, jo lettere bliver det med tiden. da staven mister sit "spænd" inde i staven. Det kan du dog let rette op på ved at sætte toppen halvt ind i staven, give den et let buk - Det vil gøre fæstningen inde i staven stærk igen.

Toppene her findes i flere forskellige designs, bl.a. stjerne, kugle, spike, halvmåne osv. Nogle af modellerne findes også i forskellige diametre. Sidst men ikke mindst findes de i både hvidguld og almindelige guld.

Hvis du er vild med disse design men stadig ikke har en stav har vi den perfekte stav til dig. Vælg mellem vores push-in labret, push-in stav med fast kugle og løse push-in stav. Alle sammen er i 14k guld.

Detaljer
NavnPush-in front af 14 karat guld i forskellige designs
SKUBall-46
Kampagne-30%
LukketypePush-In
TypeLøs kugle
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Push-in front af 14 karat guld i forskellige designs
Din bedømmelse
Push-in front af 14 karat guld i forskellige designs