Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ørepiercing med firben og sten

79,00 kr
På lager

Gå den unikke vej og lad denne frække lille fyr, kravle rundt på dit øre! Ej, det er selvfølgelig bare pjat, for dette flotte lille firben, kravler naturligvis ingen steder, det ser bare sådan ud, når smykket sidder i dit øre. Firbenet her er nemlig så detaljeret udført, at det nærmest ser helt levende ud. Der er ikke tale om et almindeligt fladt smykke, men om et firben med 3D form og ægte krokodillehud, sådan næsten da.

Du kan vælge at bruge smykket i din tragus, hvor dyret vil lægge sig smukt langs din indre ørekant, mens det ser ud som om at fødderne, kravler op langs yderkanten. Smykket kan dog også bruges i en helixpiercing, eller blot i en helt almindelig ørepiercing. Her styrer du selv hvad vej firbenet skal vende, og om det f.eks. skal se ud som om det er på vej ind i øret, eller på vej væk fra det.

Dit nye lille kæledyr, er dekoreret med smukke klare sten på ryggen, som rigtig kan agere blikfang, når firbenet skal luftes. Hvis du er vild med unikke smykker som har masser af sjæl og en god portion kreativitet i designet, så vil dette top lækre smykke, helt sikkert lige været noget for dig.

Detaljer
NavnØrepiercing med firben og sten
SKUBarbell-46
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeØrepiercing
PlaceringØreflip
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse3 mm.
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ørepiercing med firben og sten
Din bedømmelse
Ørepiercing med firben og sten