SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med skibsrat-22%

77,22 kr Fra 99,00 kr -22%
På lager

Ohøj frøken kaptajn, er det dig som har styringen her? Så vær ikke bleg for at vise det i form af denne maritime navlepiercing med det yndigste skibsrat som en sejlerpige nok nogensinde får styring over.

Du får her en flot og spejlblank navlepiercing af kirurgisk stål, som er en næsten tro kopi af et ægte skibsrat i sin udformning. De tværgående "bjælker" i rattet er fine og tynde på den inderste del, mens de munder ud i nogle flotte kraftige håndtag i enderne.

Skibsrattet er dekoreret med en stor flot centersten samt en perfekt cirkel af matchende sten ca. midt på rattet. Stenene danner sammen med bjælkerne, et virkelig flot og feminint motiv af et skibsrat.

Du kan vælge smykket i to forskellige farver. Du kan enten gå efter det stilrene maritime look med lutter klare sten overalt, eller du kan vælge modellen med turkisblå sten der godt kan lede tankerne hen på eksotiske strande, som kun findes på den anden side af de syv have. Begge modeller er lige flotte på hver sin måde, så det er kun et spørgsmål om din personlige smag.

Detaljer
NavnNavlepiercing med skibsrat
SKUBelly-334
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde27 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med skibsrat
Din bedømmelse
Navlepiercing med skibsrat