Navlepiercing med hjerte og sommerfugl

Lagerstatus: På lager

169,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En virkelig udsøgt navlepiercing med lange kæder og smukke motiver af klare sten. Vedhænget som er super gennemført i sit design, starter med en lille ring der er dekoreret med et hjerte af klar sten allernederst. Under dette hjerte sidder der endnu en ring, som de to lange kæder er hægtet fast på, uafhængigt af hinanden. Kæderne sidder altså ikke sammen og kan derfor begge bevæge sig frit i takt med din krops bevægelser.

For enden af den ene kæde sidder endnu et hjerte af klar sten, mens der for enden af den anden kæde, hænger en yndig lille sommerfugl af sten. Sommerfuglen er meget detaljeret med både krop, vinger og følehorn. De fire vinger som udgør det meste af det sarte lille dyr, består ligesom hjertet, også af klare sten. Hver enkel vinge bliver holdt fast af små fangarme der griber fat om stenen fra bagsiden og sørger for at den bliver siddende hvor den skal.

Samlet set er det en yderst smuk og delikat navlepiercing som sikkert vil falde i selv den mest kræsne købers smag. Designet er både elegant og stilfuldt mens motiverne er friske og feminine på samme tid.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-263
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 85 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 63 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med hjerte og sommerfugl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images