Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med hjerte og sommerfugl

179,00 kr
På lager

En virkelig udsøgt navlepiercing med lange kæder og smukke motiver af klare sten. Vedhænget som er super gennemført i sit design, starter med en lille ring der er dekoreret med et hjerte af klar sten allernederst. Under dette hjerte sidder der endnu en ring, som de to lange kæder er hægtet fast på, uafhængigt af hinanden. Kæderne sidder altså ikke sammen og kan derfor begge bevæge sig frit i takt med din krops bevægelser.

For enden af den ene kæde sidder endnu et hjerte af klar sten, mens der for enden af den anden kæde, hænger en yndig lille sommerfugl af sten. Sommerfuglen er meget detaljeret med både krop, vinger og følehorn. De fire vinger som udgør det meste af det sarte lille dyr, består ligesom hjertet, også af klare sten. Hver enkel vinge bliver holdt fast af små fangarme der griber fat om stenen fra bagsiden og sørger for at den bliver siddende hvor den skal.

Samlet set er det en yderst smuk og delikat navlepiercing som sikkert vil falde i selv den mest kræsne købers smag. Designet er både elegant og stilfuldt mens motiverne er friske og feminine på samme tid.

Detaljer
NavnNavlepiercing med hjerte og sommerfugl
SKUBelly-263
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Bundkugle7 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde85 mm.
Vedhængslængde63 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med hjerte og sommerfugl
Din bedømmelse
Navlepiercing med hjerte og sommerfugl